Harjoitukset

Nummelan Tarmon talven 2020-2021 Yleisurheilukoulu 5-7-vuotiaille. Harjoitukset alkavat viikolla 43.
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake löytyy Vihdin Viestin sivuilta.


Tiedot muun ikäisten kilpa-ja harrasteryhmien harjoituksista löytyy Vihdin Viestin sivuilta.

Yleisurheilukoulu tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden oppia erilaisia yleisurheilulajeja koulutettujen ohjaajien johdolla. Harjoittelemme juoksua, hyppyjä ja heittoja.
Ryhmä on tarkoitettu noin 8-12-vuotiaille

Seuraavan tason Junnuryhmän muodostavat n. 11-vuotiaat, jossa opetellaan edelleen liikkumisen perustaitoja (nopeutta, motoriikkaa, ketteryyttä). Kaikki halukkaan pääsevät osallitumaan myös seuran ja piirin kilpailuihin. Ryhmän urheilijoista muodostetaan mm. edustusjoukkue viestijouksukilpailuihin.

Kilpa- ja harrasteryhmä on suunnattu n. 12-15 vuotiaille, joilla yleisurheilu on joko päälajina, harrasteena tai tukemassa monipuolista kehitystä jonkin muun lajin kanssa. Tavoitteellisesti harrastavilla 14-15 vuotiailla tähtäimessä on saavuttaa SM-kisoihin oikeuttava tulosraja. Kilpaillen harrastavat osallistuvat seuran ja piirin kilpailuihin. Ryhmän urheilijoista muodostetaan myös edustusjoukkue viestijouksukilpailuihin.

Kilpavalmennus-team koostuu tavoitteellisesti harjoittelevista urheilijoista, joiden harjoitusmäärät vaihtelevat 5-12 harjoitusta viikossa ja harjoittelu tapahtuu ryhmänä. Valmentaja laatii yhdessä urheilijan kanssa ikään, tasoon ja lajiin sovitetun harjoitusohjelman.

Soveltava yleisurheilukoulu on tarkoitettu peruskouluikäisille kehitys- ja liikuntavammaisille lapsille ja nuorille sekä niille, jotka eivät tavallisessa ryhmässä jostain syystä pysty harrastamaan.

 

 

HiiPun toiminnasta löydät lisätietoja HiiPu:n sivuilta

Hiihdon kesäharjoitteluryhmät harjoittelevat osana Vihdin Viestin hiihtojaoston ryhmää.