Tarmon nuoria 14- ja 15-vuotiaiden SM-kisoissa Lahdessa

10.8.2019

Anni Napari, Magdaleena Havukorpi, Vilma Meriläinen ja Julia Suihkonen

P/T 14- ja 15-vuotiaiden SM-kisat käydään nyt viikonloppuna Lahden Urheilukeskuksessa. Kisojen järjestäjänä toimii Lahden Ahkera, ja osallistujia tyttöjen ja poikien sarjoissa on yhteensä 725. Järjestäjän kisasivut löytyvät täältä.

Tänään lauantaina viisi 14-vuotiasta tarmolaista edustaa kilpailuissa Vihdin Viestiä. Nämä kilpailut on kaikille elämänsä ensimmäiset yleisurheilun SM-kilpailut, koska arvokisat alkavat vasta 14-sarjalaisille.

Magdaleena juoksi aamulla T14 80m:n aitajuoksun. Sijoitus 11:s, omalla ennätysajallaan 12.92. Vanha ennätys 13.08 parani siis reilusti.

Päivän pituuskilpailussa Julia laittoi kisan tiukalle, ja vasta kolmas suoritus tuotti hyväksytyn tuloksen 4,68, joka oikeutti 16. sijalle. Anni oli 33. tuloksella 4,37, Vilma 34. tuloksella 4,35 ja Magda 37. tuloksella 4,29. Joukkuekilpailussa Julia ja Anni sijoittuivat sijalle 7. sekä Vilma ja Magda sijalle 13.

P14 keihäässä Saku Rönkkö sijoittui hienosti viidenneksi tuloksella 44,54.

Sunnuntaina Julia juoksi T14 300m:n loppukilpailussa sijalle 7 ajalla 44.10. Alkuerissä Julia juoksi ennätyksensä 43.50.

T14 kiekonheitossa Vilma sijoittui sijalle 19 tuloksella 27,21.